Fastighetsskötare

Är du intresserad av hus, service & entreprenörskap? Nu söker vi en prestigelös fastighetsskötare som gillar ta personligt ansvar! Din huvuduppgift som fastighetsskötare är grönyteskötsel och att arbeta nära våra entreprenörer som en resurs vid lokalomställning, nyproduktionsprojekt. Upptill det tillkommer kontinuerliga skötselarbete i och runtomkring våra hus.

Fastighetsstaden är ett familjeföretag som växt till att bli en av Halmstads största fastighetsägare. Vi äger och förvaltar idag 385 lägenheter och 200 lokaler i Halmstad med omnejd. Du kommer vara en viktig del i ett team på 10 personer, där vi har roligt tillsammans och arbetar aktivt för att utöka och utveckla vårt bestånd.

I dina arbetsuppgifter ingår:

– Grönyteskötsel

– Bibehålla och utveckla våra bra relationer till hyresgäster och entreprenörer.

–  Kontrollera och hålla rent vid större ombyggnadsprojekt

– Planering och utförande av reparationer och löpande fastighetsskötsel

Utbildning & erfarenhet

Vi söker dig som är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med kroppen. Du skall gilla att arbeta inom service, och fungera väl med att jobba ensam såväl som i grupp. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör ha vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla.

Ansökan

Välkommen med din ansökan på mail till max@fastighetsstaden.se senast 25/9. Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Max på telefon: 0735-55 09 55 eller via mail: max@fastighetsstaden.se

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön