Fastighetsskötare

Är du intresserad av hus, service & entreprenörskap? Nu söker vi en prestigelös Fastighetsskötare som gillar ta personligt ansvar! Din huvuduppgift som fastighetsskötare är att arbeta nära våra entreprenörer som en resurs vid lokalomställning, nyproduktionsprojekt och kontinuerliga skötselarbete.

Fastighetsstaden är ett familjeföretag som växt till att bli en av Halmstads största fastighetsägare. Vi äger och förvaltar idag 350 lägenheter och 200 lokaler i Halmstad med omnejd. Du kommer vara en viktig del i ett team på 10 personer, där vi har roligt tillsammans och arbetar aktivt för att växa och utveckla vårt bestånd.

I dina arbetsuppgifter ingår:

– beställning och uppföljning av fastighets förnödenheter och mindre entreprenadarbete

– Kontinuerligt samverka och vara en resurs till vårt hantverkarteam.

– Kontrollera och hålla rent vid större ombyggnadsprojekt

– Planering och utförande av reparationer och löpande underhåll

– Bibehålla våra bra relationer till hyresgäster och entreprenörer.

– Grönyteskötsel

Utbildning & erfarenhet
Vi söker dig som är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med kroppen. Du skall gilla att arbeta inom service, och fungera väl med att jobba ensam såväl som i grupp. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande – vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstid: Heltid

Lön: Fast lön

Ansökan

Välkommen med din ansökan på mail till max@fastighetsstaden.se. Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Max på telefon: 0735-55 09 55 eller via mail: max@fastighetsstaden.se