Uthyrningsadministratör

Är du social, strukturerad och trivs med kundkontakt? Vi söker en prestigelös Uthyrningsadministratör som gillar ta personligt ansvar! Din huvuduppgift är att vara våra kunders första möte vid uthyrning eller praktiska frågor kring deras boende eller verksamhetslokal.

Fastighetsstaden är ett familjeföretag som växt till att bli en av Halmstads största fastighetsägare. Vi äger och förvaltar idag 350 lägenheter och 200 lokaler i Halmstad med omnejd. Du kommer vara en viktig del i ett team på 8 personer, där vi har roligt tillsammans och arbetar aktivt för att växa och utveckla vårt bestånd.

I dina arbetsuppgifter ingår:

– Uthyrning av lägenheter, garage och p-platser samt förråd

– Administrera uppsägningar, andrahandsuthyrningar och lägenhetsbyten

–  Genomföra lägenhetsbesiktningar, visa lägenheter & upprätta hyresavtal

– Upprätthålla kundservice via telefon och ta hand om besökare.

– Bibehålla våra bra relationer till hyresgäster och samarbetspartners.

– Nyckelhantering

– Upprätta information till våra hyresgäster

– Övrig kontorsadministration

Utbildning & erfarenhet

Eftergymnasiala studier och/eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du skall gilla att arbeta inom service, och fungera väl med att jobba ensam såväl som i grupp. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande, vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad, ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast den 20 augusti via fastighetsstadens hemsida. Ansökan görs på mail till max@fastighetsstaden.se. Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Max på telefon: 0735-55 09 55 eller via mail: max@fastighetsstaden.se

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstid: Heltid

Lön: Fast lön

Categories: Ledig Tjänst /