Just nu pågår lokalanpassning för Halmstad Muay Thai.

Lokalen är belägen i gamla televerkshuset vid Lilla Torg.  Beräknad inflytt är uppskattad till första kvartalet 2018

Mer om Halmstad Muay Thai:

Deras historia går tillbaka till 2001 då Benny Botegård startade föreningen. Då huserade de i gamla tvätteriet på Rotorp. 2007 flyttade de till egna lokaler vid lokstallarna. Det året arrangerade de SM där de fick deras första finalister, Madeleine Vall och Kim Hansson. De fick dock vänta till året efter för att få deras första guld då Erik Bengtsson vann finalen i -67kg över klubbkamrat Lacky Janjampa.

Sen dess har det rullat på i SM-tecken, Madde Vall, Richard Pettsson, Johan Herö, Adel Ekvall, Magnus Andersson, Therese Gunnarsson, Stellan Kok, Joar Hjelm, Claudia Sendlak och nu senast Samuel Bark har alla tagit den ädlaste valören.